Mattie Peltenburg

Kennismaking Mattie Peltenburg

Fysiotherapeute/ Neurorevalidatie/ CVA

In 1995 heb ik in Rotterdam het diploma fysiotherapie behaald en daarna heb ik me eerst verder geschoold in de manuele therapie volgens het Maitland-concept en de Mulligan-methode.

Vanaf 2003 ben ik in Brabant komen wonen en werken. Na het volgen van de cursus neurorevalidatie/ CVA ben ik me meer gaan specialiseren in de revalidatie van patiënten die een beroerte of herseninfarct hebben gehad.

Sinds 1-9-2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Veldhoven Zuid op onze locatie in Zonderwijk aan de Libra. Hier houd ik me vooral bezig met mensen die te maken krijgen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), mensen met neurologische aandoeningen zoals neuropathie, patiënten met een partiële dwarslaesie en patiënten met MS. Bij deze doelgroepen is samenwerken met andere disciplines heel belangrijk en daarom participeer in het MS-netwerk en NAH-netwerk. Maar natuurlijk ben ik ook nog wel als allrounder bezig! Zo heb ik in 2019 de cursus duizeligheid gedaan, waardoor ik ook patiënten met duizeligheidsklachten kan behandelen die voortkomen uit problemen met het evenwichtsorgaan.

Ik woon samen met mijn man en mijn tienerzoon in Veldhoven en in mijn vrije tijd probeer ik mijn conditie op peil te houden door te gaan hardlopen. Wat ik ook heel graag doe is dansen; voornamelijk salsa en kizomba.

BIG: 29044761004

✉ mattie@fysioveldhoven.nl

Terug naar teampagina