Lousanne van der Werf

Kennismaking Lousanne van der Werf

Fysiotherapeute/ Geriatrie- en Oedeemtherapeute

  • Geriatrisch fysiotherapeute
  • Oedeemtherapeute
  • Lid van het parkinsonnetwerk.
  • Ik ben Lousanne van der Werf en vanaf 2016 ben ik werkzaam in praktijk Fysiotherapie Veldhoven Zuid. Door het volgen van geriatriefysiotherapie, thuiszorgfysiotherapie, oedeemtherapie en mindfulness fyiotherapie heb ik mijn kennis uitgebreid en kan ik met passie mijn vak uitdragen.Het is bijzonder om te merken dat mensen langer thuis mogen blijven wonen. Dit gaat niet altijd gemakkelijk. Ik ben dan ook dankbaar als ik mensen hierin mag ondersteunen dmv fysiotherapie. Het is fijn als mensen zich weer zelf kunnen redden en inzicht krijgen om weer plezier in dagelijks leven te hebben.Woorden die mij typeren: gedreven, toegankelijk, inspirerend en daadkrachtigVerder ben ik getrouwd en moeder van 2 zonen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, buiten hardlopend of ik ben aan het dansen (moderne dans).

BIG: 39064857104

✉ lousanne@fysioveldhoven.nl

Terug naar Teampagina