Jules van Rosmalen

Kennismaking Jules van Rosmalen

Hart-, vaat- en longfysiotherapeut

Na het afronden van mijn studie fysiotherapie ben ik eind 1980 in Veldhoven komen werken als fysiotherapeut..In 2005 hebben Kees en ik gezocht naar een nieuwe locatie en zijn wij samen met Paul vanaf januari 2006 werkzaam op de huidige locatie. In mij loopbaan heb altijd veel interesse gehad in ademhalingsproblematiek van jong tot oudere ,met of zonder longpathologie. Door deze interesse en specifieke scholing is mijn hoofdtaak gericht op hart,vaat en long klachten.

Daar naast geef ik ook ademtherapie bij hyperventilatie en gedysreguleerde ademhaling maar ook reactivering training bij inactieven, ongeacht de oorzaak. Door de vaak complexiteit van de klachten is een goede samenwerking met verschillende disciplines vereist en ben ik aangesloten bij verschillende netwerken zoals COPD netwerk en Claudicationet.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin ,wandel graag en neem mijn fototoestel en/of vliegvishengel regelmatig mee.

✉ jules@fysioveldhoven.nl

Terug naar Teampagina