Irene Hofkes

Kennismaking Irene Hofkes

Fysiotherapeute/ Manueel therapeute (master)

Sinds 2001 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en in 2009 heb ik de specialisatie Manuele Therapie behaald. In 2017 ben ik bij Fysiotherapie Veldhoven -Zuid komen werken.

Mijn interesses binnen de fysiotherapie zijn breed, maar mijn hart gaat vooral sneller kloppen van wervelkolom gerelateerde klachten.

Om klachten te behandelen heb ik mijn best gedaan om me vanuit verschillende invalshoeken te scholen. Dat heeft geleid tot het volgen en behalen van verschillende opleidingen zoals de opleiding Manuele Therapie(SOMT), manuele therapie volgens Mulligan (www.mulliganconcept.nl) en orthopedische geneeskunde volgens Cyriax (www.NAOG.nl). Ondertussen heb ik meerdere cursussen gevolgd met name in mijn specifieke interesse gebieden nekklachten-hoofdpijn-duizeligheid(inclusief vestibulaire revalidatie www.kenniscentrumduizeligheid.nl)-lage rug- en heupklachten.

Ons vak is een enorme sprong aan het maken naar een hoger niveau en inhoudelijk gezien veranderen de inzichten snel. Om goed op te hoogte te blijven en om toekomstige collega's ondersteunen, begeleid ik stages voor de opleiding Manuele Therapie(SOMT). De therapeuten die bij mij stage lopen zijn allen al werkzaam als collega-fysiotherapeuten.

✉ Irene@fysioveldhoven.nl

Terug naar Teampagina