ReAttach, als praten niet meer helpt. Wanneer emoties, spanningen of onverwerkte ervaringen de lichamelijke klachten, waarvoor u bij de fysiotherapeut bent gekomen, beïnvloeden, kan ReAttach de behandeling aanvullen.

Er wordt gewerkt met denkopdrachten waarbij tegelijk, door de fysiotherapeut zacht op de handen wordt getrommeld. Door dit trommelen komt een hormoon vrij in het lichaam, wat ontspanning geeft.

Inhoudelijk wordt gewerkt aan het zelfbeeld, aan nare ervaringen en aan de emoties die in de weg staan. Ook kan de opdracht gegeven worden om zich een voorstelling van een gewenste situatie te maken. Door dit visualiseren vooraf, kan de opdracht beter uitgevoerd worden en de emoties zullen minder sterk zijn. Deze methode verbetert de prikkelverwerking in de hersenen en helpt hierdoor om beter overzicht en grip op het leven te krijgen.

Er worden 5 sessies gegeven van 30-45 minuten.

Wilma Thijs is in onze praktijk gespecialiseerd in ReAttach. Wil je meer informatie over ReAttach of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 040-254 92 30