Ans Jacobs

Kennismaking Ans Jacobs

Secretaresse/ receptioniste

Ik ben Ans Jacobs, 56 jaar, getrouwd met Johan en al mijn hele leven (op 3 jaar na) woonachtig in Veldhoven. Ik heb ruim 20 jaar als doktersassistente in diverse Veldhovense praktijken gewerkt.

In augustus 2018 werd mij gevraagd of ik op zoek was naar een nieuwe baan? Naast de tijd die ik doorbreng met en voor ons gezin doe ik o.a. vrijwilligerswerk bij Swove als maaltijdbezorger. Ik wandel graag met onze twee honden, zwem al 35 jaar bij Njord in d'n Ekkerman en sinds 2 jaar doe ik mijn best om een mooi geluid uit mijn saxofoon te halen. Mijn dagen zijn dus goed gevuld!

Maar onze drie inmiddels volwassen kinderen hebben mij steeds minder nodig. En deze unieke kans voor een leuke baan wil ik met twee handen aangrijpen! 

De professionele aanpak in deze praktijk, de prettige sfeer en de aardige collega's zorgen ervoor dat ik mij gelukkig prijs dat ik hiervan deel mag uit maken. Als u dinsdag of donderdag contact met de praktijk opneemt zult u mij aan de telefoon of aan de balie treffen.

Ik hoop u dan van dienst te kunnen zijn!

✉ receptie@fysioveldhoven.nl

Terug naar de Teampagina

Wij wensen u een fijne vakantie!

Komt u echter uit een risicogebied, (code oranje of rood), dan wordt door RIVM dringend geadviseerd bij terugkomst in Nederland 14 dagen in thuisquarantaine te gaan. 

Uw afspraak bij fysiotherapie Veldhoven Zuid kan dan uiteraard NIET doorgaan.